Aktuality

aktuality

Zajímavé konference ve světě - březen 2014

| 17.2.2014 | Všechny zprávy

Přinášíme krátký přehled některých zajímavých světových konferencí, které se uskuteční v měsíci březnu:

 

Linking Geospatial Data (5. - 6. března 2014, Campus London, Shoreditch) - Jak mohou být geografické informace co možná nejlépe propojeny s ostatními daty na webu? Jakým způsobem je možné zjistit, že různé skutečnosti z různých datových sad se vztahují ke stejnému místu v prostoru, zvláště když toto místo může být vyjádřeno různými způsoby a na různých úrovních podrobnosti? Na tyto otázky a samozřejmě nejen na ně odpoví workshop, který pořáda W3C konsorcium ve spolupráci s OGC.

 

AAG 2014 (8. - 12. března 2014, Tampa, FL) - Výroční konference Asociace amerických geografů, kde bude k vidění přes 6 000 příspěvků od předních odborníků. Z mnoha témat konference můžeme zmínit geografii klimatických změn, humánní geografii a GIS nebo geografii zdraví. Pro více informací navštivte oficiální web.

 

US OpenStreetMap Conference (12. - 13. března, Washington, D. C.) - Konference pro všechny uživatele OpenStreetMap určená jak pro nadšence, tak pro ty, kterým OSM pomáhá v každodenním životě, práci a koníčcích.

 

FOSSGIS 2014 (19. - 21. března 2014, Berlín) - Konference německy mluvících zemí o otevřených datech, svobodném a open-source softwaru a OpenStreetMap. Více informací na oficiálním webu akce.

 

 



Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět