Aktuality

aktuality

Seminář GeoInfoStrategie - Konkurenceschopnost, vzdělávání a legislativa v oblasti prostorových informací a služeb v České republice

CAGI admin | 17.6.2013 | Všechny zprávy

Univerzita Palackého v Olomouci, Ministerstvo vnitra, Česká asociace pro geoinformace a Nemoforum pořádají v rámci projektů NeoCartoLink (Podpora tvorby národní sítě kartografie nové generace) a tvorby Strategie rozvoje infrastruktury pro prostorové informace v České republice do roku 2020 (GeoInfoStrategie) seminář Konkurenceschopnost, vzdělávání a legislativa v oblasti prostorových informací a služeb v České republice.

 

Seminář informuje o současném stavu přípravy Strategie rozvoje infrastruktury pro prostorové informace v České republice do roku 2020 a poskytuje prostor pro vyjádření a formulaci vlastních podnětů. Bude představena pracovní verze Analýzy lidských zdrojů a vzdělávání v oblasti prostorových informací. Informace o projektu tvorby GeoInfoStrategie jsou dostupné na www.geoinfostrategie.gov.cz. Součástí pozvánky jsou i dva základní dokumenty ke GeoInfoStrategii usnesení vlády ČR č. 837/2012 a záměr vypracování Strategie rozvoje infrastruktury pro prostorové informace v České republice do roku 2020.

 

KDY:      středa 3. července 2013, 10.00 - 13.30 hodin (registrace účastníků od 9.30)

KDE:      Olomouc, Katedra geoinformatiky UP, 17. listopadu 50, 1. patro, místnost S3


« zpět