Aktuality

aktuality

Experti na měření podzemních prostor, pozor!

CAGI admin | 6.6.2013 | Všechny zprávy

V rámci projektu Spatial MetaData Protection for the Underground Critical Infrastructure - UPSIDEDOWN proběhne série specializovaných workshopů zaměřených na měření podzemních prostor (underground mapping). Cílem workshopů je diskutovat dostupnost existujících geodat o kritických podzemních infrastrukturách, jejich přesnost a úroveň detailu, potřebné standardy. Na řadu přijdou rovněž témata spojená s legislativou a využitím nejnovějších technologií (Georadar) pro zvýšení kvality pořizovaných geodat o podzemních infrastrukturách. Projekt je zaměřen na infrastruktury na distribuci pitné vody a kanalizaci.

Pro české odborníky v této oblasti se naskýtá jedinečná šance se aktivně do projektu zapojit - přihlásit se jako expert a podiskutovat naživo k tématu. Jeden z plánovaných workshopů se totiž uskuteční v Plzni, ve dnech 19. - 20. září 2013!

Celkem se bude moci workshopu v Plzni zúčastnit 10 vybraných expertů z České republiky, výběr bude provedený koordinátory projektu ze všech zaslaných přihlášek. Využijte této možnosti, přihlásit se je možné (spolu se zasláním CV) do 30. června na adrese: simon.vrecar-at-eurogi.org

Bez zajímavosti jistě není skutečnost, že expertní činnosti spojená s účastí na workshopu je honorována.


« zpět